Doelen bereiken,  Lijstjes

Mijn bucketlist voor herfst 2018

De herfst is mijn favoriete seizoen. De bomen veranderen van kleur. Het is niet te warm, en niet te koud. Het wordt eerder donker, waardoor het heerlijk is om thuis met een grote kop thee te chillen. En stampot en ovenschotels, need I say more?

Het is natuurlijk zonde om niet 100% van dit seizoen te genieten. Maar omdat de tijd zo snel gaat, lijken weken en seizoenen al snel op elkaar. Daarom heb ik een bucketlist gemaakt voor deze herfst. Zo maak ik mooie herinneringen, en wordt dit seizoen geen blur met de rest van het jaar.

Hier komt hij dan:

 • Boek “zodiac” uitlezen
 • Puzzel afmaken
 • Nieuw boek van de bibliotheek lenen
 • Date-night out plannen
 • Ovenschotel met pompoen maken
 • Taart bakken
 • Het washok afmaken
 • Naar een winter/kerstmarkt gaan
 • De trap afmaken
 • Een boswandeling maken
 • Leuke foto’s van mijn peuter maken voor in huis
 • Film ‘fantastic beasts’ kijken

Dit is mijn bucketlist. Er zijn een aantal dingen om af te maken, zoals in huis. Die horen bij mijn grotere doel: het huis helemaal op orde krijgen, zodat daar rust ontstaan.
Ook kies ik een aantal seizoensgebonden items, zodat deze herfst een echte herfst wordt, die maar een keer per jaar voorkomt.

Wat zijn jouw Bucketlist-items voor deze herfst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *