Over mij

Hallo,

Ik ben Karlijn, 30 jaar en woon in Breda. Ik heb een zoontje en ben getrouwd.

In mijn blog beschrijf ik mijn weg naar mijn ideale leven – gevuld met tijd voor familie en vrienden, nieuwe dingen ontdekken, en herinneringen maken in ons eigen huis.

Ik deel hoe ik doelen stel en deze bereik op verschillende vlakken: mijn huis, tijd en geld.
Het zou echt leuk zijn als ik daarmee ook andere kan helpen of inspireren om zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Waarom ik deze blog ben begonnen?
Ik wil al tijden een blog beginnen, maar was bang voor reacties en twijfelde over een onderwerp. Nu ik de dertig gepasseerd ben en heb geleerd dat je nu iets van je leven moet maken, zet ik mijn angst voor afkeur opzij. Als onderwerp heb ik gezocht naar iets waar ik echt al een tijd met veel plezier mee bezig ben.
Een hele tijd geleden werd in geïnteresseerd door het fenomeen budgetteren. Door op een slimme manier met je geld om te gaan, heb je meer geld dus tijd over voor de dingen die je echt graag wil. Door ook voor mijn gezin uit te pluizen wat er nu precies in en uitging gaf me dat rust en overzicht. Uiteindelijk kwam ik via verschillende onderwerpen uit bij het concept “lifestyle design”. Dat betekend dat je je eigen ideale leven maakt door de bepalen wat je ideale leven is, welke stappen of doelen nodig zijn om dit te bereiken en op welke termijn je deze doelen wilt bereiken.
En als ouder is dit ook gewoon mogelijk! Je hoeft niet je hele leven om te gooien, maar kan juist doelen stellen om je leven als gezin zo leuk mogelijk te maken. En daarnaast heb ik het gewoon ook graag over zwangerschappen, bevallingen en mijn lieve peuter.
Vandaar Momgoaldigger: een moeder die achter haar doelen aangaat om zo het best uit zichzelf te halen.